MENU
17:22 | April 27, 2016

VINNARE FÖR ADIDAS STELLA SPORT

I samarbete med Adidas Stella Sport

Uncategorized

Nu har jag lottat ut 2 vinnare till Yoga med mig och mina vänner på onsdag! Grattis till Lis och Isabelle, ni kommer bli kontaktade. 🙂 Grattis, och för er som inte kom med den här gången kommer det fler tävlingar!

Här kommer lite bilder från 2 event jag haft med Adidas Stella Sport 

30012016-AdidasStellaSport-HermanCaroan-029500110 Chloe_stellasport_20 Chloe_stellasport_14 Chloe_stellasport_11

One Response to “VINNARE FÖR ADIDAS STELLA SPORT”

  1. Elin on

    Sticker till Lund i helgen för valborgsfirande där och klädpaniken är TOTALT!! Vad har man på sig när vädret inte är helt stabilt, man sitter i en park men vill ändå känna sig fräsch? Kan inte du ge lite tips hur man ska tänka? Eller ett collage? Kraaam!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)