MENU
10:02 | April 27, 2016

HAPPY

Uncategorized
IMG_5243 (1)

Godmorgon, sitter på svenskan… Har än rätt jobbig dag framför mig, har 2 jobbiga möten- hoppas att det löser sig! Igår åt jag middag hos pappa och efteråt gick jag hem till mamma som är i Singapore. Väl hos mamma pluggade jag hela kvällen, gick helt ok! Vi hörs senare, kyss! Btw, håll utkik efter det här Iphone skalet… Mina kompisars UF företag som lanseras snart. 

 

2 Responses to “HAPPY”

  1. Emma von D on

    Fina Chloé! Hoppas din dag gick hyfsat smärtfritt trots allt.
    Jag ville mest bara tacka för ett superstarkt inlägg häromdagen. Jag grät. Jag gjorde verkligen det. Jag kände igen mig själv så väl och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag ville bara ge dig en stor kram. Det är aldrig lätt och livet suger ibland, men det känns så skönt att se att du tacklar allt på ett så bra sätt som man bara kan. Det är a&o för att komma på fötter igen och du är en riktig kämpe. Och med det en förebild för många andra! Jag önskar dig all lycka här i livet. Glöm aldrig att du är grym! ♡

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)