MENU
10:25 | March 25, 2016

Verbier

Uncategorized
IMG_2166 IMG_2167

Hello, nu är Alexandra och jag äntligen framme i Verbier! Så underbart, idag ska vi åka skidor och bara mysa, vi har också massa kompisar här. Kommer bli superkul, resan hit gick bra även om man är lite nervös efter allt som hänt i Bryssel. Så skönt att ha påsklov också och bara få ta det lugnt och få komma bort från all stress med skola och betyg. Håller på att börja förbereda mina ansökningar till utländska universitet vilket också en en lång, tidskrävande och tuff process, men kommer ju vinna på det i längden. Ska hursomhelst bli så härligt att vara med Alex i Verbier, väderprognosen är kanske inte den bästa men vi hoppas på att vädergudarna är på vår sida, vore så skönt med lite sol, finns inget bättre än att glida runt i backen i strålande sol. Jag och Alex ska också passa på att gå lite på spa och göra oss fräscha. Imorgon ska jag testa att gå på skinn för första gången, det man gör är att man fäster skinn på skidorna och sen kan man gå uppför backarna – sjukt bra träning och samtidigt väldigt socialt. 

2 Responses to “Verbier”

Leave a Reply

  • (will not be published)