MENU
21:24 | February 29, 2016

A monday in Verbier

Fusalp Jacket, Sweaty Betty pants, Celine shades, Malo hat

Uncategorized

IMG_3740 IMG_3736

Hej igen,

Idag har jag haft en otroligt härlig dag, åkt med guide och har både gått på skinn och åkt off piste i mängder av powder! Eftersom jag är i Verbier tänkte jag dela med mig av mina bästa Verbier rekommendationer, tänkte börja med restauranger. Here we go

Cabane du Mont Fort: Klassiskt Verbier lunch ställe i backen. Väldigt härlig terass att sitta på när solen skiner, maten är okej men den förgylls av den fantastiska utsikten. 

Le Rouge: Trevlig restaurang som ligger vid botten av Le Rouge backen. God, modern och internationell mat. Funkar både för lunch och för middag. De drar också igång afterski på eftermiddagar, inte jätte stökigt men trevligt. 

Chez Dany: Trevlig lunch restaurang i backen. Traditionell mat men mer modern än andra restauranger i backen. Väldigt härligt när det är sol ute. 

Le Mouton Noir: Nyöppnad restaurang och afterski som slog upp portarna förra året. Lite mer sofistikerad mat men det är kul att sitta ute och äta samtidigt som afterskin drar igång.

Les Chamois: Väldigt traditionell restaurang som ligger i byn och passar bäst för middag. Beställ Steak Au Poivre. 

Nevai Sushi Lounge: Skön restaurang att gå till när man är trött på att äta klassisk schweizisk mat. God japansk mat men inte fantastiskt. 

 Cordée des Alpes: Restaurangen på hotellet med samma namn. Väldigt trevligt och mer sofistikerat. Internationell mat, mycket italienskt. Väldigt gott. 

Table D’Adrien: Restaurangen på hotell Chalet D’Adrien, en av de bästa restaurangerna i Verbier. Trevlig middag men framförallt är det otroligt härligt att äta lunch i solen på deras fina terass.

Dessa är de restauranger jag kommer på i stunden men har säkert glömt en del så kommer göra lite updates under veckan. Imorgon kommer jag rekommendera om kul butiker.

/Alexandra

@alexxmixx instagram

One Response to “A monday in Verbier”

Leave a Reply

  • (will not be published)