MENU
18:33 | February 28, 2016

Alex Back Bloggin’

Moncler jacket, Sweaty Betty pants, Sweet helmet, Oakley goggles, Celine sunglasses

Uncategorized

 

IMG_3617 IMG_3627 IMG_3641

Hej på er,

Det är nu vecka 9 och för alla Stockholmare —> Sportlov! Chloe befinner sig i Sestriere med kompisar och täckningen är inte på topp där, därför kommer jag, Alexandra, gästblogga denna vecka. Jag är också och åker skidor i alperna men i Verbier. Har ett hus här och har varit här många många år, enligt min mening är Verbier absolut bästa skidorten i alperna. Det är fint men ändå sportigt. Jag kom hit igår kväll och hade första skiddagen idag, väldigt härlig dock är vädret inte på topp, men men, ska inte klaga. Om ni undrar hur jag och Chloe känner varandra ska jag berätta det; jag och Chloe har varit vänner sedan länge, vi gick grundskolan tillsammans och nu går vi båda på VRG. Chloe och jag har varit bra vänner länge men vi har blivit ännu bättre vänner senaste åren och idag är hon min absoluta BFF. Här kommer lite bilder från min dag. Om vi har tur kommer Chloe också skicka lite bilder till mig så jag kan ge er en update från Sestriere.

Följ min insta – alexxmixx – för fler updates

 

3 Responses to “Alex Back Bloggin’”

Leave a Reply

  • (will not be published)