MENU
4:06 | December 27, 2015

ÅRET SOM HAR GÅTT- 2K15

JANUARI- PHUKET, HJÄRTKROSS OCH JOBB

Uncategorized
MG_0529-1

Januari var en väldigt svår månad, Arthur och jag började året med att göra slut, vilket resulterade i långa nätter med gråt och sleepovers med tjejkompisar. Men trots ett brustet hjärta så började bloggen ta fart, Nicole och jag inledde ett rätt så stort samarbete med Stella Mccartney sport vilket var riktigt roligt. Marcus, pappa och jag åkte också till phuket där jag tog dykarcertifikat. Mer än det kämpade jag på i skolan, va med min MUTT ( mathilde, smulan, smuttan, muttan etc, vet inte va jag kallat henne i bloggen)- men kärt barn har många namn vi gjorde iaf massa busiga saker. 

3 Responses to “ÅRET SOM HAR GÅTT- 2K15”

  1. Aaron on

    Wishing you a better January, and a wonderful, happy New Year Chloe! You and Nicole have a fun personality, and nice sporty look for the promotion.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)