MENU
1:19 | July 27, 2015

Orlando

Uncategorized

Hallå där, nu är mattan och jag i Orlando på ytterligare ett konstigt äventyr. Flygresan hit var fruktansvärt. SAS planet till Chicago var typ 5 h försenat så vi missa transfern som skulle till Orlando,när vi väll kom till Chicago så var dem så otrevliga när vi frågade om hjälp osv.. SAS bokade sen om oss till det sista planet som skulle till Orlando för dagen,då var det typ 30 min till boarding av det planet och det var på en annan terminal.. Vi sprang som två dårar, men kom med planet. För er som missat är jag och Mathilde på en vattenskidor kurs i Orlando. På söndagar är det ingen vattenskidåkning så Idag var vi på en jätte stor outlet med alla klassiska amerikanska märken! Fick hem rätt så mycket, Ni får ha det så bra! Puss och kram

image

imageL

5 Responses to “Orlando”

  1. Astrid on

    Hej Chloe! Vad hette outleten? Skulle vara jättetacksam om du svarade för jag vill så gärna gå dit när jag ska till orlando! Tack för en inspirerande blogg! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)