MENU
16:33 | June 30, 2015

TÄVLING AVSLUTAD: ORAL B

Uncategorized

Nu har jag använt ORAL B ett tag och jag är super nöjd med mina tänder i nu läget. Kan verkligen rekommendera den tandkrämen! Små saker som “förbättrar” ditt utseende gör susen för ditt självförtroende och att ha ett bra självförtroende kommer att få dig må mycket bättre som person tror jag. Ni har skrivit så fina motivationer om självförtroende men måste tyvärr bara välja en vinnare.. Vinnaren är (trummor tack) Josefine. Du kommer att bli kontaktad på mejl. Grattis grattis!

Image-1

4 Responses to “TÄVLING AVSLUTAD: ORAL B”

  1. Klara on

    Inget illa menat, men shit vad du är fåfäng. Det handlar inte bara om hur man ser ut. Man kan se ut som kim kardashian och endå må dåligt. Du får folk att tro att det är det enda som är viktigt.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)