MENU
13:28 | April 24, 2015

FREDAG

Uncategorized
Image-1-7

Tjena bloggisen , imorgon åker azztan och jag till London! Ytterst trevligt, började morgonen med att träna, försöker göra någon liten träning varje dag! Mitt instagram konto är tillbaka btw, chloeschuterman1 kommentera om ni har blivit blockade på min insta. Det är nämligen hackern som har blockat massor. Puss!

75 Responses to “FREDAG”

 1. Sandra on

  Har också blivit blockad! Sandrale , tror dock personen har haft ditt konto väldigt länge för har varit blockad i typ ett halvår! Du får byta till ett sjukt svårt lösenord haha! 😉

  Reply
 2. moa on

  Vad är dina bästa tips i London? Inte Oxford Street eller New bond street, utan har du några undangömda “guldgruvor” som man inte får missa? 😉

  Reply
 3. Emilia Gustavsson on

  Yeeyy, jag klarade mig!! Dock hade du börjat följa mig eemiliagustavsson samma dag du blev hackad, men nu följer du inte längre 🙁 synd om det var hackan som gjorde det ;/ men om det var du, så får det väl vara så 🙁 STILL LOVE YOU <33

  Reply
 4. Natalie on

  Har precis börjat titta på er serie på SVT play, visste inte vilka ni var utan trillade bara in på den och har nu sett några avsnitt. Måste bara säga att jag tycker att ni är så otroligt duktiga och drivna tjejer. Jag önskar att det fanns fler som ni. Ta aldrig åt er när folk skriver elaka saker. Det är ren avundsjuka för att dom själva är misslyckade men karman kommer att ta dom. Jag har två små döttrar och jag hoppas dom blir lika drivna som ni i vad dom än vill göra! Fortsätt att jobba så kommer ni nå till stjärnorna! Girls like you run the world!

  Reply
 5. Kristin on

  hej, jag har också blivit blockad på din instagram :/ vill så gärna följa dig, kirreman heter jag på insta! 😀

  Reply
 6. Nathalie on

  Vart är dina svarta over knee stövlar ifrån? Du har sagt i podden att du gärna svarar på kommentarer så jag tänkte att jag skulle fråga här haha! jättesnygga iallafall

  Reply
 7. Johanna on

  Din kompis Rebecca såg jag hade ett par “kattglasögon” på sin insta, vad är det för märke? Hade varit Jättesnällt om du svara!

  Reply
 8. sara on

  Hej Chloe!
  Jag tänkte köpa bootsen från stuart weitzman.
  Såg att du hade såna som jag ska köpa.
  Tänkte bara kolla med dig vad du tyckte om storleken? Om man behöver gå upp någon storlek eller ner?
  Säljer din mamma den i butiken eller köpte du utomlands?
  Tack!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)