MENU
20:15 | April 23, 2015

Uncategorized

På tisdag den 28/4 visas det sista avsnittet av vår dokumentärserien Chloé och Nicole. Vill du och en vän ha chansen att se vårt sista avsnitt med oss och vara med i MVH TV livesända eftersnack under ledning av What’s up allihop-profilerna Evyn Redar och Patrick David?  chloenicole-ejtext-png

För att kunna vinna publikplatser till dig och en kompis ska du skicka ett mejl till [email protected] med följande uppgifter:

• Ditt namn, adress, personnummer och telefonnummer
• Din kompis namn, adress, personnummer och telefonnummer
Skriv dessutom en kort motivering till varför ni vill gå på eftersnacket.

SVT meddelar de som vunnit biljetter via mejl.

Datum: Tisdagen den 28 april  Tid: Publiken måste vara på plats senast 16.00. Dörrarna stängs 16.30. Sista avsnittet visas 16.40 och det livesända eftersnacket börjar 17.00 Plats: Radiohuset, studio 4. Adress: Oxenstiernsgatan 20, Gärdet (Stockholm).

MVH TV står inte för några resekostnader till eller från Stockholm och ni måste därför ha möjlighet att ta er dit på egen hand.

 

3 Responses to “”

  1. Rebecka on

    Fina chloe, vad roligt det har varit och fått sett en ny sida av dig i din och nicoles dokumentär(jag sträckkollade på alla avsnitt inatt haha) och jag blev helt kär i din personlighet .Fortsätt vara den du är , du lyser upp så många liv med dina personlighet!!<3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)