MENU
13:35 | April 22, 2015

#ChloeoNicole

Uncategorized

Glöm inte kolla på gårdagens avsnitt HÄR

P4160035

4 Responses to “#ChloeoNicole”

 1. Andrea on

  Hej! Kan inte du tipsa om balklänningar? Ska själv ha bal snart och behöver idéer!! Jag vill inte ha något glittrigt som alla andra har och jag älskar din stil!

  Reply
 2. JoseFin on

  Hej Chloé, vill bara skriva å säga att serien med dig å Nicole är superb! Ni är båda två fantastiska entreprenörer å jag beundrar ert sätt att hantera allt runtomkring er. Otroligt ledsamt med näthatet dock, beklagar! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig (har mailat Nicole) mest för att inte skriva ut fullständig information om mig själv här! Vill du maila mig blir jag väldigt glad, jag hoppas helt enkelt att vi hörs! Fortsatt fin dag, vänligen JoseFin S

  Reply
 3. Josefine on

  Hej, ville bara säga att jag tycker det är tråkigt att er serie tog slut. Den har verkligen gett ett annat perspektiv på er och jag tyckte den va jätte bra och intressant.
  Tisdagar kommer inte bli lika roliga längre 😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)