MENU
13:58 | February 18, 2015

NK

Uncategorized
IMG_8952

/ Timberlands, Zara shorts, Rayban, PincoPalino jacka, Sandro tröja och Saint Lauren väska//

20 Responses to “NK”

 1. Becca on

  Hej! Vet inte om du svarat på detta innan men jag undrar bara hur du gör med skolan. Missar du inte mycket av den med tanke på events,plåtningar etc och i så fall, får du ta igen det i efterhand eller hur blir de? Kram x

  Reply
 2. Celina on

  Hej!
  Gud vilken fin och inspirerande blogg du har!
  Jag startar upp min blogg imorgon och jag hoppas att du vill följa med på mitt äventyr!
  Jag skriver om mode, min vardag och ger även er läsare tips och trix.

  Blogg – http://nouw.com/chanssoon

  Kram Celina

  Reply
 3. Adri on

  Hej! Jag ska flytta till England och studera nästa höst och undrar ifall du har något att säga om skolan där? Ja ska flytta till Southampton , har du hört nåt om det? Hur är människorna i England?:) jag har försökt hitta dina inlägg om England men hittar inteee:((((

  Reply
 4. Lucia♥♥ on

  Älskar dej verkligen, men den där DinSko reklamen täcker hela bloggen. Jag kan inte läsa eller s något. Ta bort den e ni goa♥♥LOVE UUU!♥

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)