MENU
9:44 | December 26, 2014

ARRIVED- THE ROOM

Uncategorized

Nu har jag kommit fram till Koh Racha Yai som är en ö utanför Phuket, hotellet vi bor på heter The racha och är helt fantastiskt. Vårat rum är drömmigt, vi har en egen pool och utomhus dusch. Lever en liten paradisdröm här borta. Resan var dock alldeles för jobbig, nu ska jag sätta på mig bikini och springa ner till stranden. Riktigt dåligt internet, så hittils får ni nöja er med en bild!

Skärmavbild 2014-12-26 kl. 09.10.29
Skärmavbild 2014-12-26 kl. 09.10.29

6 Responses to “ARRIVED- THE ROOM”

  1. isabel on

    Åå avis! Tröttnar aldrig på det där stället. Enda minus är väll att det finns typ två restauranger så efter 2-3 resor kan man ju princip menyerna utantill haha. Annars har jag typ inget dåligt att säga racha

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)