Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

NYC

23:51 | October 30, 2014

P1010117 P1010115

// Kjol: Alexander Wang, Céline skor, Joseph tröja, Theory blus och Givenchyväska//

Hej hej bloggisen!! Ligger på sängen och diskuterar för mig själv om jag borde resa mig upp och ta reeses från mini baren, eller om jag ska ropa på mamma så hon kan göra det eller om jag orkar gå upp.. Förstår ni besluten som måste tas atm!? Iaf, kom precis hem. Har varit på stan sen 11 imorse. Hittat 2 par fab skor och lite annat smått och gott 😉 Ska snart slänga på mig något kvällsigt och sen gå till Ciprianis för middag. KYSS

6 kommentarer6 kommentarer om “NYC”

    Men lägg av. Hur får du ditt hår sådär snyggt?

    Reply

    ooh please show us how you style your hair!! fab!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.