MENU
0:57 | June 30, 2014

HOME

Okategoriserad
photo 2-23 photo 1-26 photo-115

 

Har haft en magisk resa med Isabelle, saknar henne redan men tror vi ska träffas och shoppa lite imorgon! Vill köpa en klänning på Hunkydory, dock kan man inte använda några sommarklänningar atm då det är höst väder här i vårt vackra Stockholm. För segt? Va hände egentligen. Jag smsade mamma i panik efter att ha kollat vädrat här hemma, det resulterade i att vi bokar en resa någonstans över min födelsedag. Orkar inte spendera den här i ett regnigt Stockholm. Tycker det är lite jobbigt att vara hemma också då det är kaos med alla kartonger osv. Men det är bara ett litet I- landsproblem. Höh! Puss

9 Responses to “HOME”

  1. Moa on

    Hej sötis, jag bara undra om du skulle kunna göra ett inlägg om vad du tar med dig för en resa till ett varmt land i en vecka, behöver inspo till packlistan, är helt lost haha <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)