Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Cannes

00:42 | June 30, 2014

photo 1-25photo 2-22

Igårkväll var vi i Cannes och hade väldigt kul, mitt linne är från Mango! Kom precis hem till Stockholm och ska snart lägga mig under täcket och sova. Ska äta frulle med Sophia på Nybrogatan 38 och sen gå lite på stan! Den 5 eller 8 onde planerar jag att åka ner till Torekov, Isabelle har hus där och massa av mina kompisar befinner sig där atm. Sovsött alla nattbloggläsare! Puss

3 kommentarer3 kommentarer om “Cannes”

    Har du naturligt ljusbrunt hår eller är det på bilden färgat?:) Kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.