MENU
22:13 | June 27, 2014

I´M IN

Okategoriserad
Skärmavbild 2014-06-27 kl. 21.20.53 Skärmavbild 2014-06-27 kl. 21.22.05

JAA, är så glad och lättad… Kom in på VRG, vilket känns helt underbart! Ångesten hela det här året om att jag kanske inte kommer in har varit oslagbar! Hoppade runt halvnaken och skrek som en galning i hotellrummet idag när jag fick reda på beskedet, gick ut med 282.5! Så VRG vi ses snart. Nog med skolan, idag så har Isabelle och jag hängt vid poolen, badat i havet och solat. Vid fem tiden så drog vi en sväng till Cannes och roade oss ;), 

11 Responses to “I´M IN”

  1. Chanel on

    Grattis!! Jag fick också veta igår vad jag kom in på och jag kom in på Designgymnasiet i Stockholm!! Med inriktning mode och inredning och jag är så glad och det var mitt förstahandsval så jag är superglad över det också!! Grattis åter igen Chloé!:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)