MENU
22:58 | May 27, 2014

OUTFIT

Okategoriserad
10261982_10202420094572649_4258545904560538487_n

Nu när den tropiska värmen börjar fly Sverige tänkte jag visa en outfit jag inte lagt upp på bloggen ännu, enkla svarta byxor från joseph med ett par uggs, Joseph tröja och Joseph jacka och piggna upp outfiten med en färglad väska! 

8 Responses to “OUTFIT”

 1. Alice on

  Hej, skulle inte du och nicole kunna bjuda in din kompis Agnes Gyllenhammar till er podd när hon besöker Sverige. Skulle vara jätte intressant att få reda på hur det är som 15-16 åring att leva i New York, gå på skola där (high school) och överhuvudtaget leva där som en vanlig tonåring? 🙂 varför hennes familj bestämmde sig att flytta dit och om skillnaderna mellan att bo och gå i skolan mellan NY o stockholm/sverige.
  Och om ni nu skulle få besök av the fooo i podden så skulle det ju kunna va den podden ni spelade in en videopodd till.

  Reply
 2. Anja on

  Hejsan Chloe!

  Jag älskar din blogg och din klädstil! Så jag har en fråga som jag verkligen hoppas du kan svara på! På avslutningen ska jag ha en vit spetsklänning och ett par svarta platåsandaletter men har ingen vad för sorts handväska jag ska matcha med? Jag tycker att med svart så blir själva outfiten nedstämd så jag hoppas att du kan hjälpa mig för jag behöver verkligen hjälp och jag vill verkligen höra dina synpunkter om själva outfiten, till exempel om skorna verkligen passar? Tacksam för svar! Kram 🙂

  Reply
 3. Lova on

  Håller med Alice! Min syster är utbytesstudent där nu. Men det hade varit kul att veta hur det är att verkligen bo där och att verkligen få sattle in.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)