MENU
10:42 | May 23, 2014

Mot Sthlm

Okategoriserad

imageHej vänner, sitter på planet nu. Norwegian har börjat med första klass, så soft! Ligger raklång och ska snart sova. Höll på att missa planet imorse då jag försov mig. Åt middag igår med pappa på Noviko vilket resulterade i att det blev rätt så sent! I helgen så tänkte jag ta det lugnt för det mesta. Isabelle och jag har spa behandling imorgon på Grand hotels spa och sen ska vi på 18  års fest! Hmm va ska jag mer göra.. aa ni som följt min blogg vet jue på ett ungefär vad som händer när jag är hemma. Blir stan med mina bästisar och luncher, usch nu lät det väldig töntig. Hahaha… 

9 Responses to “Mot Sthlm”

 1. E on

  Du skojar? Första klass från London till Sverige? Det tar ju knappt 3 timmar att flyga… Herregud vad onödigt hahaha

  Reply
 2. Rebecca on

  Hej Chloé, hoppas allting är bra med dig!
  Jag vill jätte gärna följa dig på instagram men så fort jag trycker på följa knappen så försvinner det. Skulle du kunna fixa så jag kan följa dig ty? Heter rosenrebecca om du behöver typ avblockera eller vad det nu är 🙂

  Reply
 3. Sofie on

  Du som obviously har pengar trodde jag ändå var smartare än att flyga med Norwegian…värre än Ryanair ju…samma äckliga lågprisskit! #Flysas

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)