MENU
13:09 | April 30, 2014

MASON PEARSON

Okategoriserad

Fick en liten present av mamma, en grym ” it hårborste” kostar en 500 lapp men det är den bästa borsten du kan hitta! Finns att köpa på b.la NK

afterlight-50 afterlight-48

3 Responses to “MASON PEARSON”

  1. Amanda on

    Lyssnar alltid på er podcast och jag älskar den! Vill att ni ska ta upp det med olycklig kär igen! skulle vara så snällt om ni kunde hjälpa mig hahaha! Jag var nästan tillsammans med en kille eller vi hade pratat om förhållande och sånt och varit “på G” i över ett år men sen började en kompis börja hålla på honom osv och då “höll han på” med båda och i början var det tydligen för att jag skulle visa mer uppmerksamhet/göra mig avundsjuk. tillslut blev dom tillsammans och har varit det nästan ett halvår. Går på en väldigt liten skola och går i samma klass som killen och har många lektioner med tjejen. Han snapar mig hela tiden med bilder på dom (så omoget ..), ser dom i skolan strula och hålla på hela tiden och kan verkligen inte släppa honom och blir påminnd om allt HELA tiden. Vad ska jag göra??? Var dessutom jättebra kompis med tjejen innan

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)