MENU
23:49 | April 29, 2014

RÖSTA PÅ MIG BECAUSE YES WE CAN!

Okategoriserad

Haha, ville bara meddela att veckorevyn har startat sina nomineringar nu, skulle tycka det var super kul om ni röstade på mig i vilken kategori som ni tycker att jag borde bli nominerad i, tycker att det skulle vara super kul att vinna med Nicole årets podcast! Det är inte bara Nicole och jag som vinner då utan alla ni, våra underbara lyssnare. Ni kan rösta HÄR

IMG_6231

3 Responses to “RÖSTA PÅ MIG BECAUSE YES WE CAN!”

  1. Hanna on

    Vad har du för bh-storlek annars? Jag är nämligen intresserad av att köpa en likadan bikini men vet inte vad jag ska välja för storlek. Vanligtvis har jag 75B-75C men har hört att storlekarna är ganska små, vad tycker du?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)