MENU
23:55 | April 29, 2014

BIKINI FOR THE SUMMER? TRIANGL IS THE ANSWER

Okategoriserad

 Favorit och “IT bikinin” nu är jue självklart TRIANGL! Jag har storlek Medium i toppen och small i bikini nederdelen,  har färgen INDIANA ICE, du hittar den HÄR 

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 22.59.38

5 Responses to “BIKINI FOR THE SUMMER? TRIANGL IS THE ANSWER”

 1. Johanna on

  Hej! Älskar din blogg:) måste bara fråga- hur mycket tid är du i skolan?
  Alla uppdateringar sker från andra platser än England- hur hinner du med skolan, har du hög frånvaro? Undrar bara hinner med skolan och allt plugg som det innebär sista året?kommer du in på den linje du vill? Kram från trogen läsare

  Reply
 2. Louise on

  Så sjukt snygg bikini! Jag vill köpa en sådan, men jag undrar ifall den sitter bra. Alltså ger överdelen tillräckligt med `stöd`eller skulle du säga att bikinin är den bäst för tjejer med mindre byst?

  Jätte tacksam för svar då jag har letat efter svar men ej hittat något.

  Med vänliga hälsningar Louise.

  Reply
 3. Felicia on

  Hej chloe!
  Vart är den där jeanskjolen ifrån? Har letat såå långe efter en jeanskjol som jag verkligen ska “falla” för, och den där du har var verkligen i min smak!!! Älskar den.

  Sjukt tacksam om du svarar, nu när vårkläderna ska inköpas! Haha
  Felicia

  Reply
 4. Ida on

  Hej, jag har också länge velat köpa en sådan bikini, men är lite rädd för att beställa på nätet om det blir del storlek osv.. Förstår om detta är lite jobbig fråga, men skriver det endast i syfte för att få reda på vilken storlek jag ska ha. Vilken bh storlek? Om du inte vill skriva upp det i bloggen, hade jag varit supertacksam för ett mail.
  Kram Ida

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)