MENU
19:09 | February 24, 2014

Okategoriserad

16 Responses to “”

 1. Ari on

  Chloe seriöst ska du ha en seriös blogg så får du ta och skärpa dig. Man jan inte bara sitta och förvänta sig att få pengar från ett företag och inte göra några motprestationer. Jag fattar inte att nyheter24 inte dumpat dig. Läste du nickys bloggtips, hur man ska sköta en blogg. Det inlägget skrek ju Chloe om det. Hon tog upp bristen på inlägg, dåliga bilder, tråkig text mm.

  Kom igen du är ju intressant och folk vill ju läsa din blogg. Varför skärper du dig inte. Kolla in dina vänner Andou & Amelie. Hade det inte varit för att du är lite kändis så hade de gått om dig för länge sedan. De satsar och gör skitbra bloggar med fina bilder och bra texter.

  Ta dig samman. Kom ur din fjortisbubbla och prestera nåt.

  Reply
 2. Alice on

  Du skrev förut någonting om att du under sommaren skulle plugga på Columbia. Skulle du inte i ett blogginlägg kunna berätta mer om det? Jag vill även gärna plugga utomlands i sommar och jag undrar lite hur det går till. Jag älskar din blogg!! kram

  Reply
 3. Klara on

  Chloé, jag älskar din blogg och vill aldrig att du ska sluta med den. Jag tycker om allt, men om du känner att du vill tagga ner eller sluta, så snälla gör det inte! On du känner att det blir jobbigt med att folk dömmer eller så, så kan du ju vara en modeblogg istället. Du inspekterar verkligen, och är helt unik och skredsarsydd. Det här kan också vara en riktigt bra grej, där du får fler möjligher mm inför framtiden.

  Hoppas att du inte tycker att jag är scarry, haha! Känner nämligen att jag är det;*

  Reply
 4. carolina on

  Hej Chloé
  jag ska snart till London och undrar om du vet några bra shopping ställen? 🙂 var finns det för affärer där i såfall, och var jag kan hitta Victoria secret affären? 😉
  Jätte tacksam för svar

  Reply
 5. Anonym on

  Är du i valdi? Det värkar vara et stort gäng som resten er dit. Åkte alla ensamma och hur vet och kommer ni med på alla fester? Bodde alla på hotell med kompisar? Och hur vågar ni typ dricka alkohol där i offentligheten? Är det inte Manga 20-40 åringar där?

  Reply
 6. Anonymous on

  Chloe snälla kan du göra mer inlägg om London. Vad som är bättre/sämre jämfört med Sverige osv, skillnader och likheter med Sverige. Snälla jag ber dig. Kan du inte bli mer personlig oxkså, känns som du bara lägger upp bilder, skriv mer om vad du gör på dagarna och helgerna. Ha frågestund, gör videos osv. Annars är din blogg grym men ett tips som jag tror kommer få mer läsare intresserade. Speciellt gör mer inlägg om London snälla chloe. You go clorran

  Reply
 7. Amanda on

  Jag vet inte om du överdriver i din podcast eller om du pratar som du vore 4 år, första gången jag satte på era podcast & Nicole låter ju ändå helt okej att lyssna på, men jag vet inte vad du försöker göra? Om du nu inte gör till din röst sluta låt så jävla jobbig när du pratar, det är så sjukt onödigt att låta som en jävla fjortis när du hör att inte Nicole låter som en?

  Reply
 8. boom beach hack on

  You could definitely see your expertise within the article you write.
  The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how
  they believe. At all times go after your heart.

  Also visit my homepage :: boom beach hack

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)