MENU
19:16 | May 26, 2013

Brunchi

Okategoriserad

Hello, sitter i soffan med en varm filt och försöker bli lite varm. Har sprungit runt i regnet som en galning. Och hängt med Zara som sjöng idag på Gröna Lund. Jesus vilka flashbacks man fick från 2012 när Grönan was the shit! Är helt slut efter helgen har inte sovit ett dug. Kommit hem sent och gått upp rimligt tidigt! Var på White brunch i lördags då min outfit fick bli en vit klänning som är hur gammal som helst från Mammas butik och mina Primeboots.

5 Responses to “Brunchi”

  1. Celine on

    Hej kan du snälla avblockera mig på instagram @celineliljequist för jag älskar verkligen din blogg och du är så fin , tror du blickade mig förut för jag försökte följe den när den va provat men skulle bli jätte glad om du avblockerade 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)