MENU
22:56 | April 28, 2013

Fjonge fjortis

Okategoriserad

Read the article on line here!

Hello, i just been at the gym with my mom, she had a yoga class and i just did some running, you feel so good after working out on a sunday night! Tomorrow i have the ” bip ” test in P.E which is so annoying because i have no stamina haha! I´m not exited at all for school but then again when are you ever exited for school? The only thing you have to remine yourself is that its soon summer break. Gosh i cant wait!

Tje, har precis varit på gymmet med mamma , hon hade någon yoga class och jag gjorde lite random maskiner och sprang! Gymmet heter KX och är ett privat gym. Vid duschen finns det alla Khiels produkter och dem har grymma smoothies, imorgon har jag Bip testet, och jag har så jävla dålig kondis. Orkar inte att det är måndag imorgon, är så skoltrött men det är sommarlov snart!

Lots of Love


5 Responses to “Fjonge fjortis”

 1. Natalie on

  Är det dina Timberland skor elr är det jag som ser fel, hehe. Förresten såg att du gymmade förut när du var ungefär 13 år (i Sverige) men är det inte 15 års gräns? Är väldigt nyfiken för vill själv börja träna Puss! P.S kan inte du svara på det här i ett Q/A inlägg?

  Reply
 2. Elin on

  Hej Chloé; tycker att det är ballt att du flyttade till London utan att prata *perfekt* engelska (även om din engelska är skitbra) 🙂 Själv flyttade jag också till ett främmande land med ett främmande språk när jag var i din ålder, och de två första åren var väldigt jobbiga enligt mig – jag hade inga vänner som jag kunde prata mitt språk med, saknade mina vänner i hemlandet, hela skolsystemet var annorlunda samt samhällsstrukturen. MEN NU trivs jag jättebra 🙂 Ville bara säga att det är så roligt att se att du mår bättre i London! x

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)