MENU
19:13 | March 30, 2013

OHREY

Okategoriserad

 

Hello, jag är nu i Storlien. Kom med tåget från Åre där jag varit i 2 dagar med Mathilde, vi har åkte 1 mil idag på längd. Förstår ni hur långt det är ? Liksom saltis till stan. Min rumpa värker så mycket haha. Jesus va alla är i Åre! Tycker man träffar någon man känner var femte minut. Vilket jag tycker är hur kul som helst. Älskar att träffa människor haha. Nu ska jag äta påskmiddag! Glad påsk

Hello, I am now in Storlien. Just came by train from Åre where I have been for 2 days with Mathilde, we went 1 mil today at cross countrie skii . Do you get how far it is?  My butt hurts so much haha. Everyone is in Åre!  You meet someone you know every five minutes. Which I think is super fun . I love to meeting people haha. Now I have an  Easter dinner! Happy Easter

Leave a Reply

  • (will not be published)