MENU
22:26 | March 27, 2013

ETT HEM

Okategoriserad

 

Hello, jag har precis landat i Stockholm och ligger på hotellrummet. Ätit middag med några kompisar på Sabaii Song. Det spelar ingen roll hur länge jag är borta från Stockholm. När jag kommer hem känns allt likadant som det var för 2 år sedan. Fortfarande lila “ fashionistan” Chloe som “ andas fashion” haha. Paula, Andou och jag var så exalterade på sabaii, det resulterade i att vi spillde 2 glas. Men det var jätte mysigt att sitta och prata om allt från killar till chokladkol hahha. Imorgon så blir det påskmiddag med la familia och så ska jag ta lite outfit bilder! På fredag drar jag till Åre. Ska bli riktigt mysigt. Åkt skidor nu på jullovet, sportlovet och påsklovet haha men jag känner att jag blir bättre. Nu ska jag gosa ner mig och kolla ett avsnitt av Made in Chelsea!

Hello, I’ve just landed in Stockholm and im chilling in the hotel room . Just had dinner with some friends at Sabaii Song ( Thai restaurant) . It does not matter how long I am away from Stockholm. When I get home, everything feels the same as it was 2 years ago. Still  the “fashionista” Chloe “breathing fashion” haha. Paula, Andou and I was so excited at Sabaii, it resulted in that we spilled 2 glasses of coke. But it was really nice to sit and talk about everything from guys to candy hahha. Tomorrow it will be Easter dinner with la familia and I’ll take some outfit pictures! On Friday im going to Åre. Will be really cozy. Skied now on Christmas break, half term and spring break haha but I feel i improved in skiing so much. Now I will cuddle down in bed and watch an episode of Made in Chelsea!

Lots of Love

10 Responses to “ETT HEM”

  1. Erika on

    Flyttar du inte tillbaka till Stockholm nästa år? Börjar du på samma årskurs som alla andra 98or eller en under då du varit borta? 🙂
    Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)