MENU
21:14 | March 25, 2013

Alexander McQueen

Okategoriserad

Tje, har precis varit och noppat mina ögonbryn bland massa tjejer med birkins och stora Yves Salomon pälsar,  dem gör ögonbrynen riktigt snygga sen tog jag en bubbel té och träffade en kompis och sedan stötte jag  också på pappa. Åt också lunch med Sonia och pratade om påskplaner och sommarplaner. Vi ska göra sommar 13 riktigt kul även om konfat tar upp det mesta sommarlovet. Men det är en grej jag känner att man måste göra.  Nu är jag hemma och ska snart bege mig till westfield och kolla på  filmen Parker med papsi! Idag har jag på mig min höga Alexander McQueen kjol som jag köpte på 70 på sjuttis! Riktigt kap.

Yooo, i  just been and plucked my eyebrows among lots of girls with Birkins and big Yves Salomon furs at Harvey Nicholas, they do eyebrows really good  then I took a bubble tea and met a friend, . Also ate lunch with Sonia and talked about Easter plans and summer plans. We will make summer 13 really fun though my camp takes up  most of the summer holidays.  Now I’m home and will soon go to westfield and watch the movie Parker with daddeeyy! Today I put on my high wasted  Alexander McQueen skirt that I bought at sale ! Real bargain.


15 Responses to “Alexander McQueen”

 1. Olivia on

  Oh, shit vad snygga kläder! Kan inte du lägga upp en bild på dina ögonbryn? De ser säkert as snygga ut!

  Mvh Olivia

  Reply
 2. Anna on

  Riktigt snygg kjol!
  Kan du göra ett inlägg där du tipsar om examensklänningar? Går ut nian och vi kommer att ha en avslutningsfest om några månader. Skulle vara så snällt, älskar din stil!
  puss

  Reply
 3. Anna H on

  Riktigt snygg kjol!
  Kan du göra ett inlägg där du tipsar om examensklänningar? Går ut nian och vi kommer att ha en avslutningsfest om några månader. Skulle vara så snällt, älskar din stil!
  puss

  Reply
 4. Linnea on

  Hej Chloe!!
  Jag ska till london på en shopping-resa i några dagar och kan du snälla ge några tips på butiker?
  Alltså butiker där plagg kostar mellan 500-5000kr.
  <3 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)