MENU
10:30 | February 28, 2013

Favorite outfit?

Okategoriserad

Hej hörni, jag har så mycket i skolan just nu! Men tycker det vore roligt att se vilken outfit ni gillar mest! Kommentera!!

Hello, i have so much in school atm, but i thought it would be fun to see what outfit is your favorite, comment!

164 Responses to “Favorite outfit?”

 1. malin on

  Jag undrar förästen om jag skulle kunna få låna din outfit-bild med kenzo till en “sno-stilen” inlägg i min blogg? Alltså hur man får till en liknande outfit fast med billigare plagg!

  Reply
 2. Mandy on

  Dina outfits – flera stycken är snygga. I och med att du själv är supersnygg, så klär du i det mesta. Med din vackra look, skulle du any moment gissar jag kunna bli “a world famous fashion model”. Både cat walk model och model för fashion magazines.
  Helst för världens stora labels. They would love you, same as the customers.
  Du har en väldigt fint och fotogenique look och en superbody. Klipp aldrig ditt fina långa hår till en kort frilla. Tjejer skall ha långt hår, snyggast. Behöver ej vara maxilångt, men en bit nedanför axlarna är snyggt.

  Men trots detta…. här kommer mina personliga kommentarer:
  nr. 2 – ser relaxed och coolt ut, fint med den rutiga oversized “jackan”
  nr. 4 – snygg sporty look
  nr. 6 – snyggt med västen ovanpå den rakt skurna klänningen, du klär i den, annars är jag inte mycket för Missoni mönstren. Synd att delar av fam. Missoni saknas från en flygresa i Sydamerika, antar de ej hittats ännu… väldigt ledsamt.
  Jag litar inte på privatplan, anser att de inte har samma säkerhet som stora flygplan. Sker alltför många olyckor med privatplan runtom i världen.
  nr. 7 – ok men hade gillat den stylingen ännu bättre ihop med väskan från bild 2. Men gissar väskan på nr. 7 är med som “shopping bag” att lägga inköpen i, fair enough.
  nr. 8 – sporty chick summer look, fina färger, allt stämmer bra ihop, snygg väska

  Gillar ej nr. 3 så mycket, tycker ej om “grönt”. Dessutom – för många olika färger med grön kjol och “röd” väska plus andra färger. Tycker den röda väskan ser rätt “somrig” ut och passar bättre till sommarkläder, gärna till vita kläder eller möjligen till helt svart outfit och så den röda väskan. I övrigt gillar jag inte heller röda prylar/kläder så mycket.
  Dina sommaroutfits från resan till Israel förra året, jättesnygga. Vill minnas du hade
  någon ljusblå mönstrad blus/tunika som var supersnygg på dig. Du klädde fantastiskt i det ljusblå mönstrade. Lägg gärna upp den bilden igen om du vill och om du förstår vilken bild jag menar.

  Rent allmänt gillar jag inte när man använder alltför många olika färger samtidigt.
  Två färger eller färger i max. två färgskalor tycker jag brukar vara snyggast.

  Ta gärna en look på den snygga kostymen och less is more stylingen på Prinsessan Tatiana på fotot från Armanis visning i Milano, länken från kungligt svensk damtidning
  scrolla ner i länken så kommer du till fotot på Charlene och Tatiana.
  http://svenskdam.se/kategori/kungligt/

  Reply
 3. Frida on

  Du har ju sjukt snygg klädstil, kan inte välja en direkt. Men mina 4 favoriter är 1, 6, 8 och 2. Din blogg är grym & ha det bra!

  Reply
 4. Elvira on

  Åh jag gillar allihopa men ettan är riktigt snygg! 😀

  Behöver du inspiration till nya frisyrer och tips för långt hår? Kika in på elvirall.blogg.se. Gör även frisyrvideos 😀

  Reply
 5. Albina on

  nedersta delen var snyggast! Men kan inte bestämma mig haha, 5,6 & 8!! 8 var mer simple och så piffade du upp det med väskan… 6:an får jag väl säga då!

  Reply
 6. Olga on

  Gillar alla men aldra mest 3, 4, 5, 7 och 8:)
  Grejen är att om man skulle sätta kläderna från tex 1 eller 2 på någon annan tex på mig så skulle jag se jätte konstig ut men du får allt att se såå snyggt ut!

  Reply
 7. Tessie on

  Oj, jag älskar alla outfits men om jag ska välja mina tre favoriter så blir det nog: 5, 7, 8! ♥
  Fast 3 och 6 var också fina!!! Förlåt att jag tog väldigt många men jag älska somsagt din klädstil och skulle kunna bära varenda outfit du sätter ihop, och jag skulle hemst gärna vilja ha alla dina klädesplagg! ♥ KRAM

  Reply
 8. klara on

  alla är sååå snygga. Men ettan och trean är så underbara! Näst efter kommer tvåan och sedan åttan 🙂 Du har dem snyggaste kläderna jag vet av de som är i vår ålder 96-98. skulle döda för dina kläder 😉 kram

  Reply
 9. Sarah on

  Du har chansen att klä figur du vill och köpa det du vill. Din mamma är en designer och du kan få hur mycket kläder du vill. I början klädde du dig snyggt och jag tyckte om din stil. Men med tiden så började du klä dig, ehm mindre finare. Jag skulle dö för att ha ditt liv och jag skulle blivit en fashionista, jag dör för fashion. När du har en sån chans så tycker jag att du borde ta den. Din mamma är ju en designer, så du borde veta bättre om hur man klär sig, för detta är inte mode.aja, jag tyckte om 7 & 8. Jag tycker om din blogg och dig så ta inte detta personligt. Det är bara min åsikt, menar inget illa. 🙂

  Reply
 10. Emma on

  Herregud vilken typ redovisning “Mandy” höll hahaha 😛 Men tänkte bara säga så att du Chloé inte tar åt dig för mycket av det att jag tycker det är skittråkigt att ha bara svart eller sånt. Jag tycker det SKA vara mycket färger. Men inte vilka som helst utan färgerna och möstrena och designerna ska ju passa ihop, men sånt kan ju du matcha så det är jättebra men ville bara säga det! 🙂 Och färger är ju ganska modernt nu så eftersom du är sån fashionista vore det ju konstigt om du klädde dig som om du skulle på värsta begravningen eller nåt O.o Hahaha nej men du förstår vad jag menar, du klär dig SKIIITSNYGGT jag ville bara inte att du ska börja klä dig så som Mandy sa för det kommer inte alls vara lika roligt att läsa din blogg om du aldrig visar färgglada fina outfits, din blogg blir ju helt dyster isf. Jaja ha det bra Chloé hahhaha ^^

  Reply
 11. Mandy on

  Kul att så många kommenterat dina outfits. Det inlägget var tydligen mega populärt.
  Har redan kommenterat dina snygga outfits i separat inlägg igår.

  Kolla in prinsessan Madeleines väska i reportaget i Expressen online idag fredag.
  Hennes väska som tidningen skriver om och även visar på separat bild, är det samma brand som din röda väska?

  Reply
 12. Mia on

  Ja vad har hänt?? Jag tycket att du ser rätt lika ut på alla bilderna. Något hände när du byte liv. Modet och “edgen” är inte där. Du ser likadan ut på alla bildena. Mer skolflickan än någon i modecikusen…

  Reply
 13. Rebecka on

  Mina favoriter är 2,4,5 och 8! De var super snygga, och jag har fått mycket inspramation sv dina outfit! Kram snälla kan du börja ge mer tips på kläder och skönhet och på det du köper!

  Reply
 14. Alexandra on

  Jag tycker nummer 8 ! För den är färg glad och dom byxorna är bara så mycket jag måste HA!! Jätte snygg blogg! 🙂

  Reply
 15. Hanna on

  3:an absolut! Så jävla snygg, önska att man kunde gå sådär tunnklädd. Men då får man säkert svininfluensan! Kram

  Reply
 16. Anna Franzén on

  Hi, wondering where your jacket from picture number 5 is from? 🙂 Like all the outfits, but 5 has to be my favorite. Love your blog

  Reply
 17. Magdalena on

  Du klär dig VÄLDIGT färglöst, och det är skittråkigt, jag gillar din blogg för du skriver om intressanta mode saker men själv klär du dig för jävla dystert

  Reply
 18. Ida on

  Jag tycker 3;) Den var så snygg och jag önskar att jag hade den outfiten! Och jag vill bara säga att jag ÄLSKAR din klädstil, den och hela din blogg är så inspirerande! Jag älskar också er podcast bästa någonsin, ever!!! Man blir verkligen peppad av dem, och det är också skönt att hör att ni har samma problem som jag, jag har också svårt att acceptera mamma nya man. Så tack ännu en gång för din amazing blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)