MENU
11:42 | January 30, 2013

Vittorio Missoni

Okategoriserad

Som ni vet så saknas Vittori Missoni, riktigt läskigt. Vittori är en av de högsta cheferna på Missoni.  Han var världens snällaste. På bilden är det jag och Vittorio på Missoni shoowroom. Missoni kommer inte vara detsamma utan honom. Vi får verkligen hoppas att man hittar dem.

As people now Vittori Missoni is missing. It is so scary and sad because he is so nice. On the picture it is me and Vittorio. The Missoni showroom won’t be the same with out him. And i hope they will find him! They may think  that he is kidnapped. I think that is better 

6 Responses to “Vittorio Missoni”

 1. Alice on

  Vad läser du gör språk? Läser du fortfarande franska/tyska/spanska i London eller gör man inte det där? Vad kan du för språk flytande och lite halvt ?

  Reply
 2. malin on

  Jackan du har på dig kommer väll från missonis förra colektion, så då kan man väll inte köpa den längre? Men jag undrar då om de har gjort någon liknande iår för den var verkligen to die for! :O

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)