MENU
16:46 | December 31, 2012

ÅRSRESUMÉ : MARS, APRIL, MAJ, JUNI, JULI, AUGUSTI

Okategoriserad

MARS, HÄNDE INGENTING! VILKEN DEPRIMERANDE MÅNAD… Mamma fyllde år men hittade ingen bild på det.. Tog en outfitbild. Thats it…  Rolig månad.. hahah

APRIL: Vart en rolig månad! En av mina bästa kompisar Emma och jag åkte till Shanghai…. Va super kul!! Saknar att ha så långt hår!

MAJ: Bästa månaden! Jag och pappa åkte till Nice och ANDREA OCH JAG TRÄFFADE ONE DIRECTION! Vi hängde med dem i deras studio. Bästa dagen på det här året! Träffade Sania Claus som tog några bilder på mig efter en glass provning som GB hade ordnat.

 

 

 

 


JUNI: Massa kul hände, jag åkte till St.Tropez med sophie och isabelle , Vi bestämde oss för att flytta till London, Lisa och jag sjöng på skolavslutningen, Andou fixade en avskedsbrunch till mig, Jag fixade en avskedsbrunch till alla mina kompisar och Tammis och Mathilde gjorde en avskeds fest.


 

 JULI: Ahh sommarlov, Träffade en av missoni familjen i missonis shoowroom i Milano, Jobbade, Va på andous land, Va på landet och red, njöt och badade i solen, njöt av sista dagarna i stan och Ralph och jag fyllde år.

 

 

AUGUSTI: AGNES OCH JAG ÅKTE TILL IBIZA, ANDREA HJÄLPTE MIG ATT PACKA IHOP TILL LONDON OCH SÅ VAR JAG PÅ KSSS

 

5 Responses to “ÅRSRESUMÉ : MARS, APRIL, MAJ, JUNI, JULI, AUGUSTI”

  1. sophia on

    åker du och dina kompisar utomlands själva? du skrev ju att du åkte till St.Tropez med sophie och isabelle, du åkte till Shanghai med Emma och du och Agnes åkte till Ibiza,.. 🙂 många resor på kort tid, ska vi byta livsstil? 😉

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)