MENU
19:40 | November 28, 2012

STHLM ON FRIDAY

Okategoriserad

Woho om 2 dagar bär det av till stockholm är så taggad, känns som jag har skrivit det i varje inlägg senaste veckan nu. Så taggad att träffa alla mina kompisar inklusive zara ( omg jag känner en kändis, intern skämt) Hur ska man packa till Sverige? Är det jätte kallt? Träffade precis en ny tjejkompis som går på en skola jätte nära mig, hon är hur snäll som helst. Känner att allt börjar bli bättre här i London.

Bild på mig och Alexandra från helgen.

31 Responses to “STHLM ON FRIDAY”

 1. FaithRose on

  Hej kmr ihåg att jag såg dig på Östermalm typ i sommras och du kolla på mig och log. Jag tänkte typ: oj vilken trevlig tjej som ler åt främlingar. Senare insåg jag att det var du…. Lol. Avis att du bor i london nu, jag har bot där själv o ska flytta tilbaks. And IB is such a pain in the a*** im in DP1 =P

  Reply
 2. Ellinor on

  Det kom massor med snö idag, och det har lovats minusgrader i helgen så det är bra att packa varma kläder 🙂 Lite kul att jag flyger till London på fredag och du kommer till Sverige då! Din blogg är jättefin!

  Reply
 3. Molly Jonsson on

  Hej Chloè!
  Älskar verkligen din blogg och du är en stor insperation. Idag har det snöat hela dagen och det verkar hålla i sig. Det är runt 0 grader så jag rekomenderar att ta med sig ganska varma kläder. Hoppas du har det bra i London. Skulle göra vad som helst för att träffa dig. Många kramar från Molly <3 🙂

  Reply
 4. Sara on

  Det är snö och kallt här i Stockholm, så rätt varma kläder skulle jag ta med om du inte vill frysa ihjäl. Hoppas du får det kul 🙂

  Reply
 5. FaithRose on

  Hej Jag kmr ihår att jag var på östermalm i sommras och jag så att en tjej typ log åt mig och min syster sen tänkte jag ååå vilken trevlig tjej. efter en lite stund insåg jag att det var du =P.

  Reply
 6. Olivia on

  Hej Chloé!
  Jag undrar bara varför du inte bloggar på chic längre? Även om inte tidningen finns kvar finns ju hemsidan kvar och så! Tacksam för svar!
  Kram <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)