MENU
16:18 | July 28, 2012

kommer inte på någon klyftig pool rubrik

Resor

5 Responses to “kommer inte på någon klyftig pool rubrik”

 1. Issa on

  hur tränar du för att få så snygg kropp? undviker du att äta nåt spec? eller är du ute och springer? hade varit såå kul om du hade gjort ett inlägg om detta!!!!!!!! kram!! älskar din stil och din blogg 🙂

  Reply
 2. lollo on

  Heeej chloe! love your blog…kan du inte lägga upp en outfit bild på när du träffade 1D? oo kankse berätta mer om dagen hur dem va osv? skulle vara kul

  Reply
 3. Iwania on

  Gud vad du reser haha! Satt och räknade i huvudet förut och det var väl typ 9 ställen i år, eller? 🙂 Så himla kul att läsa din blogg även om man är några år äldre än du, och ska bli ännu roligare att följa dig nu när du flyttar till London.. Hoppas allt fortsätter gå bra för dig (och om du fortsätter vara ödmjuk lär du ha en himla massa vänner på köpet). Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)