MENU
18:26 | April 28, 2012

Dagens

Dagens outfit

Idag var jag på öppningen av Gröna Lund vart mycket roligt, men jag känner för varje år som går blir det mindre spännande, för att jag har åkt alla attraktioner tusen gånger.

Jag har på mig: Zara blus, Simoneta pälsväst, Abercrombie jeans shorts och Primeboots

7 Responses to “Dagens”

 1. Selma on

  Snyggt! Kan du lägga upp en video där du sminkar dig eller ett utförligt inlägg där allt står hur du gör och vad du använder? Mest intresserad är jag på hur du gör eftersom du alltid är så snygg sminkad och jämn i huden 🙂 Skulle vara kul att läsa! kram

  Reply
 2. Maria on

  Hej! Skulle du kunna ge lite tips på några bra butiker i New York? 🙂 (Klädaffärer) Skulle vara jättejättesnällt, jag ska till Usa i sommar och behöver lite tips vart man kan shoppa osv. Jag vet att jag redan har frågat det här, menar inte att vara tjatig, men det skulle vara jättesnällt! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)