MENU
8:00 | January 31, 2012

Gårdagens

Dagens outfit

Igår startade Sthlm Fashion week igång , som jag tycker ska bli mycket kul, tog en sväng förbi Chic redaktionen. Jag kände mig sedan mycket hörtig eftersom jag gick och tränade… Har på mig: Chloe shorts, Bonpoint topp, H&M strumpbyxor, Galucci skor, Simonetta kappa, Hérmes scarf, Mulberry väska


18 Responses to “Gårdagens”

 1. emma86.spotlife.se on

  Galet snygg! Man går in här varje dag och önskar att delar utav din garderob skulle kunna flytta in i min. Speciellt dina vackra skor och väskor 🙂

  Reply
 2. Vanessa on

  Du är så fin och vältränad! Jag undrar hur du tränar?!? Själv har jag inte så super smal, (är inte fet direkt) men jag tränar 30 min varje dag på min crosstrainer och gör 100 situps varje dag men ser ingen skillnad. Har du några bra tips ? Tacksam om du gjorde ett inlägg!

  Reply
 3. Ida on

  det kommer bli så snyggt sen när du börjar använda högklackat! Inte för att det inte är snyggt nu men varför använder du aldrig klackar? inte ens till typ klänning o så…

  Reply
 4. Johanna on

  Hej Chloe.
  Jag skulle vara jätteglad om du skulle kunna bara skriva en mening om din mulberry alexa väska. Jag ska köpa en alexa väska och jag undrar bara vilken storlek har du på väskan? Skulle vara jätte tacksam för svar!

  MVH Johanna

  Reply
 5. Olga on

  Hej Chloé! Är inte din Mulberry svart? Den ser blå ut på denna bild… Eller du kanske har lånat någon annans? Älskar din blogg! Har en till fråga: hur mycket kostar din Mulberry? Jag har en redan en Mulberry men jag tror jag ska köpa en ungefär likadan som din. 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)