MENU
15:02 | July 29, 2011

Kommer sakna dig Ralphsson

Allmänt

Vi är säkert framme i Mallorca nu! Den här bilden är tagen när vi var på väg till huset i börja av sommaren! Kommer sakna dig Ralphsson

Kramisar Chloé

4 Responses to “Kommer sakna dig Ralphsson”

  1. Josefin Lindemalm on

    Måste bara säga att jag tycker att du verkar vara en så otroligt gullig och trevlig tjej. Dessutom tycker jag att du klär dig otroooligt snyggt. Och även har en perfekt stil som passar din ålder. Alltså, vissa i din ålder springer runt i kalashöga klackar och kortkort vilket kan vara snyggt, men det känns liksom för tillgjort i den åldern. Jag älskar din stil och den är otrooligt snygg. Jag tycker att fler ska ta efter dig och vara sig själva. Dessutom är du jättevacker! Tack för en superbra och underhållande blogg! Kram / Josefin

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)